Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Škoro, I. (2017). Turistička valorizacija aromatičnih kultura u suvremenom turizmu (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:343159
Škoro, Ivna. "Turistička valorizacija aromatičnih kultura u suvremenom turizmu." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:343159
Škoro, Ivna. "Turistička valorizacija aromatičnih kultura u suvremenom turizmu." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:343159
Škoro, I. (2017). 'Turistička valorizacija aromatičnih kultura u suvremenom turizmu', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:343159
Škoro I. Turistička valorizacija aromatičnih kultura u suvremenom turizmu [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:343159
I. Škoro, "Turistička valorizacija aromatičnih kultura u suvremenom turizmu", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:343159