završni rad
Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača

Mohenski, Andrea
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Mohenski, A. (2019). Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395622

Mohenski, Andrea. "Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395622

Mohenski, Andrea. "Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395622

Mohenski, A. (2019). 'Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395622

Mohenski A. Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395622

A. Mohenski, "Prihvaćenost zelenih proizvoda od strane potrošača", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395622

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.