završni rad
Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu

Hofman, Tena
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Hofman, T. (2019). Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:510179

Hofman, Tena. "Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:510179

Hofman, Tena. "Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:510179

Hofman, T. (2019). 'Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 29.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:510179

Hofman T. Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 29.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:510179

T. Hofman, "Posebne uzance u ugostiteljstvu (1995) i njihov značaj u hrvatskom pravu", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:510179

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.