Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Tomišić, R. (2020). Obilježja i prihvaćenost održivog proizvoda (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833153
Tomišić, Rebeka. "Obilježja i prihvaćenost održivog proizvoda." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833153
Tomišić, Rebeka. "Obilježja i prihvaćenost održivog proizvoda." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833153
Tomišić, R. (2020). 'Obilježja i prihvaćenost održivog proizvoda', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833153
Tomišić R. Obilježja i prihvaćenost održivog proizvoda [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833153
R. Tomišić, "Obilježja i prihvaćenost održivog proizvoda", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833153