završni rad
Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda

Mateis, Stefani
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Mateis, S. (2020). Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:149856

Mateis, Stefani. "Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:149856

Mateis, Stefani. "Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:149856

Mateis, S. (2020). 'Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 24.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:149856

Mateis S. Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 24.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:149856

S. Mateis, "Utjecaj turizma na razvoj gastronomskih destinacijskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:149856

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.