završni rad
Organizacija odjela hrane i pića u hotelu

Čulina, Brigita
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Citirajte ovaj rad

Čulina, B. (2020). Organizacija odjela hrane i pića u hotelu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264

Čulina, Brigita. "Organizacija odjela hrane i pića u hotelu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264

Čulina, Brigita. "Organizacija odjela hrane i pića u hotelu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264

Čulina, B. (2020). 'Organizacija odjela hrane i pića u hotelu', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 25.09.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264

Čulina B. Organizacija odjela hrane i pića u hotelu [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 25.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264

B. Čulina, "Organizacija odjela hrane i pića u hotelu", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.