diplomski rad
Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu

Pustijanac, Mia
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Pustijanac, M. (2024). Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:622158

Pustijanac, Mia. "Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:622158

Pustijanac, Mia. "Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:622158

Pustijanac, M. (2024). 'Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:622158

Pustijanac M. Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2024 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:622158

M. Pustijanac, "Valorizacija tradicijske istarske hrane u turizmu", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:622158

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.