Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Žgrablić Širol, T. (2022). Tradicionalna istarska gastronomija kao nematerijalna kulturna baštine Istre (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:290035
Žgrablić Širol, Tamara. "Tradicionalna istarska gastronomija kao nematerijalna kulturna baštine Istre." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:290035
Žgrablić Širol, Tamara. "Tradicionalna istarska gastronomija kao nematerijalna kulturna baštine Istre." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:290035
Žgrablić Širol, T. (2022). 'Tradicionalna istarska gastronomija kao nematerijalna kulturna baštine Istre', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:290035
Žgrablić Širol T. Tradicionalna istarska gastronomija kao nematerijalna kulturna baštine Istre [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2022 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:290035
T. Žgrablić Širol, "Tradicionalna istarska gastronomija kao nematerijalna kulturna baštine Istre", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:290035