Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Bačić, J. (2023). Razvoj eno-gastronomskog turizma u Baranji (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:612070
Bačić, Jelena. "Razvoj eno-gastronomskog turizma u Baranji." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:612070
Bačić, Jelena. "Razvoj eno-gastronomskog turizma u Baranji." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:612070
Bačić, J. (2023). 'Razvoj eno-gastronomskog turizma u Baranji', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:612070
Bačić J. Razvoj eno-gastronomskog turizma u Baranji [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2023 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:612070
J. Bačić, "Razvoj eno-gastronomskog turizma u Baranji", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:612070