Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Pušar, M. (2024). Suvremeno hotelijerstvo i AI tehnologije - utjecaj na konkurentnost i poslovanje (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833657
Pušar, Mateo. "Suvremeno hotelijerstvo i AI tehnologije - utjecaj na konkurentnost i poslovanje." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833657
Pušar, Mateo. "Suvremeno hotelijerstvo i AI tehnologije - utjecaj na konkurentnost i poslovanje." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833657
Pušar, M. (2024). 'Suvremeno hotelijerstvo i AI tehnologije - utjecaj na konkurentnost i poslovanje', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 27.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833657
Pušar M. Suvremeno hotelijerstvo i AI tehnologije - utjecaj na konkurentnost i poslovanje [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2024 [pristupljeno 27.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833657
M. Pušar, "Suvremeno hotelijerstvo i AI tehnologije - utjecaj na konkurentnost i poslovanje", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:833657