Bačac Husak, T. R. (2023). Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština (Master's thesis). Pula: University of Pula. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak, Tereza Rozalie. "Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština." Master's thesis, University of Pula, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak, Tereza Rozalie. "Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština." Master's thesis, University of Pula, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak, T. R. (2023). 'Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština', Master's thesis, University of Pula, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak TR. Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština [Master's thesis]. Pula: University of Pula; 2023 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
T. R. Bačac Husak, "Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština", Master's thesis, University of Pula, Pula, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380