Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Filozofski fakultet u Puli
Citirajte ovaj rad
Bačac Husak, T. R. (2023). Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak, Tereza Rozalie. "Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak, Tereza Rozalie. "Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak, T. R. (2023). 'Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
Bačac Husak TR. Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380
T. R. Bačac Husak, "Gastronomija hrvatskog Jadrana kao nematerijalna kulturna baština", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:778380