Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Peršić, N. (2018). Istraživanje tržišta za potrebe uvođenja novog proizvoda OPG-a na primjeru vina (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:995943
Peršić, Nenad. "Istraživanje tržišta za potrebe uvođenja novog proizvoda OPG-a na primjeru vina." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:995943
Peršić, Nenad. "Istraživanje tržišta za potrebe uvođenja novog proizvoda OPG-a na primjeru vina." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:995943
Peršić, N. (2018). 'Istraživanje tržišta za potrebe uvođenja novog proizvoda OPG-a na primjeru vina', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:995943
Peršić N. Istraživanje tržišta za potrebe uvođenja novog proizvoda OPG-a na primjeru vina [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2018 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:995943
N. Peršić, "Istraživanje tržišta za potrebe uvođenja novog proizvoda OPG-a na primjeru vina", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:995943