Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet prirodnih znanosti u Puli
Citirajte ovaj rad
Naranđa, M. (2019). Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus) (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040
Naranđa, Martina. "Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040
Naranđa, Martina. "Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040
Naranđa, M. (2019). 'Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040
Naranđa M. Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus) [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040
M. Naranđa, "Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040