završni rad
Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja

Vlašić, Karla
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Vlašić, K. (2020). Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:325566

Vlašić, Karla. "Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:325566

Vlašić, Karla. "Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:325566

Vlašić, K. (2020). 'Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 05.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:325566

Vlašić K. Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 05.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:325566

K. Vlašić, "Restoraterstvo u razvoju hotela i trendovi razvoja", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:325566

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.