završni rad
Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga

Kukolj, Kristina
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Citirajte ovaj rad

Kukolj, K. (2019). Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:041275

Kukolj, Kristina. "Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:041275

Kukolj, Kristina. "Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:041275

Kukolj, K. (2019). 'Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 28.07.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:041275

Kukolj K. Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 28.07.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:041275

K. Kukolj, "Inovacije u organizaciji objekata za pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:041275

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.