Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Pribanić, C. (2019). Analiza konkurencije u prehrambenoj djelatnosti u Hrvatskoj (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:150055
Pribanić, Claudia. "Analiza konkurencije u prehrambenoj djelatnosti u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:150055
Pribanić, Claudia. "Analiza konkurencije u prehrambenoj djelatnosti u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:150055
Pribanić, C. (2019). 'Analiza konkurencije u prehrambenoj djelatnosti u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:150055
Pribanić C. Analiza konkurencije u prehrambenoj djelatnosti u Hrvatskoj [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:150055
C. Pribanić, "Analiza konkurencije u prehrambenoj djelatnosti u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:150055