završni rad
PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE

Lončar, Ivana
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet prirodnih znanosti u Puli

Citirajte ovaj rad

Lončar, I. (2021). PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, Ivana. "PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, Ivana. "PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, I. (2021). 'PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 25.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar I. PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2021 [pristupljeno 25.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

I. Lončar, "PRISUTNOST HISTAMINA U RIBI I PROIZVODIMA OD RIBE", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.