završni rad
Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.

Sendi Tominić (2017)
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad...

Tominić, S. (2017). Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, Sendi. "Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, Sendi. "Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, S. (2017). 'Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić S. Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o. [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2017 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

S. Tominić, "Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605