završni rad
Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu

Kraljić Radulović, Ana
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Filozofski fakultet u Puli

Citirajte ovaj rad

Kraljić Radulović, A. (2020). Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:745910

Kraljić Radulović, Ana. "Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:745910

Kraljić Radulović, Ana. "Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:745910

Kraljić Radulović, A. (2020). 'Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:745910

Kraljić Radulović A. Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:745910

A. Kraljić Radulović, "Karakteristike japanske kuhinje i njen utjecaj na turizam u Japanu", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:745910

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.