Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"
Citirajte ovaj rad
Vivoda, E. (2024). Razvoj turizma i vrednovanje autohtonih gastronomskih proizvoda u Istri (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:274936
Vivoda, Ela. "Razvoj turizma i vrednovanje autohtonih gastronomskih proizvoda u Istri." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:274936
Vivoda, Ela. "Razvoj turizma i vrednovanje autohtonih gastronomskih proizvoda u Istri." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:274936
Vivoda, E. (2024). 'Razvoj turizma i vrednovanje autohtonih gastronomskih proizvoda u Istri', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:274936
Vivoda E. Razvoj turizma i vrednovanje autohtonih gastronomskih proizvoda u Istri [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2024 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:274936
E. Vivoda, "Razvoj turizma i vrednovanje autohtonih gastronomskih proizvoda u Istri", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:274936