Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Filozofski fakultet u Puli
Citirajte ovaj rad
Voloder, F. (2024). Mediteranska prehrana hrvatskog Jadrana kao nematerijalno kulturno dobro (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:246679
Voloder, Filipa. "Mediteranska prehrana hrvatskog Jadrana kao nematerijalno kulturno dobro." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:246679
Voloder, Filipa. "Mediteranska prehrana hrvatskog Jadrana kao nematerijalno kulturno dobro." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:246679
Voloder, F. (2024). 'Mediteranska prehrana hrvatskog Jadrana kao nematerijalno kulturno dobro', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 03.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:246679
Voloder F. Mediteranska prehrana hrvatskog Jadrana kao nematerijalno kulturno dobro [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2024 [pristupljeno 03.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:246679
F. Voloder, "Mediteranska prehrana hrvatskog Jadrana kao nematerijalno kulturno dobro", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:246679