završni rad
Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu

Novosel, Brigita
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet prirodnih znanosti u Puli

Citirajte ovaj rad

Novosel, B. (2019). Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:885165

Novosel, Brigita. "Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:885165

Novosel, Brigita. "Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:885165

Novosel, B. (2019). 'Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:885165

Novosel B. Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:885165

B. Novosel, "Utjecaj vremena nasađivanja mlade orade, Sparus aurata (Linnaeus 1758) i lubina , Dicentrachus labrax (Linnaeus, 1758) na rast i konverziju hrane u kaveznom sustavu", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:885165

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.